+385 52 427062

Partizanska 4/1,52440Poreč Hrvatska

O nama

Dragi gosti,

planiranje i organiziranje putovanja ili odmora može biti vrlo frustrirajuće,  te zahtjeva mnogo slobodnog vremena i strpljenja. Zašto onda ne potražiti našu pomoć,  a mi ćemo sve to organizirati za Vas ostavljajući Vam da na mnogo ljepši način da  iskoristite Vaše dragocjeno slobodno vrijeme.

Da li  želite rezervirati hotel, otići na mali predah ili proslaviti specijalne prigode odlaskom na putovanje mi smo ovdje da istražimo, rezerviramo i planiramo sve za Vas.

Istraline – Hrvatski Incoming Tour operator uspješno posluje od 1990. godine nudeći smještaj u apartmanima, specijalne oblike smještaja kao što su agroturizmi i luksuzne vile, izlete, transfere i organizirane  programe za grupe kao i pojedince u Istri.

Na Vašem smo raspolaganju za bilo kakve informacije ili usluge. Zajedno možemo izabrati destinaciju i smještaj koji će biti najbolji izbor za Vas ili Vaše klijente, te dostaviti Vam sve potrebne informacije, promotivne materijale, slike, brošure i opise.

Nalazimo se na samom ulazu u grad, nasuprot velikog parkirališta u prizemlju novoizgrađene poslovne zgrade. Dolazite li iz smjera Trsta – Novigrada, sa desne strane prolazite pokraj OMV benzinske crpke te nastavljate ravno kroz prvi semafor. Dolaskom na drugi semafor skrećete desno u pravcu centra grada te nakon cca. 100m skrećete desno na veliko parkiralište.

Dolazite li iz smjera Baderna – Žbandaj vozite ravno na prve semafore gdje skrećete desno, a na drugim semaforima  lijevo,  te ćete nakon 100m vidjeti ulaz na veliko parkiralište gdje možete parkirati svoje vozilo.

Radujemo se vašem dolasku!

Alfredo Golob i Istraline Team