+385 52 427062

Partizanska 4/1,52440Poreč Hrvatska

N.P. Brijuni & Pula

Za organizirane grupe nudimo cjelodnevni izlet u N. P. Brijuni i Pulu. U odprilike 4 sata koliko traje obilazak otoku otkrijte zašto su Brijuni bili naseljeni čak tri tisućljeća prije Krista. Pogledajte autohtono raslinje a zasigurno će Vas oduševiti jeleni, mufloni, te ostale životinje koje slobodno šeću otočjem. Vidjeti ćete safari park gdje zajedno žive lame, deve, somalijske ovce, zebre i indijska goveda.

Nakon posjete Brijunima naš izlet nastavljamo vožnjom prema Puli. Po dolasku ručamo u jednom od restorana. Nakon ručka razgledavamo grad najpoznatiji po amfiteatru gdje su se nekad odvijale gladijatorske borbe, međusobno i sa divljim životinjama što je u to doba bilo najvažnije društveno događanje.

Uživajte u gradu bogatom poviješću i kulturom, svakako se odlučite za neki od suvenira, kavu na trgu ili kolač u jednoj od mnogobrojnih slastičarnica. Navedeni izlet je moguće organizirati brodom ili autobusom. Odlučite li se za brodski izlet, program uključuje samo razgled Brijuna. Ukoliko niste još posjetili Pulu naša preporuka je autobusni izlet gdje program obuhvaća uz razgled Brijuna i Pulu.

Zanima li vas ronjenje - podvodna poučna staza na Brijunima, pošaljite nam upit na koji ćemo Vam rado odgovoriti (organizira se samo za male skupine do 12 osoba).