+385 52 427062

Partizanska 4/1,52440Poreč Hrvatska

Plitvička Jezera

Svijet je oduvijek imao mnoštvo majstora i umjetnika koji su za sobom ostavljali djela prekrasne ljepote kojima se mi još uvijek divimo.

Ali,da li znate koji je najveći majstor i umjetnik,tko je stoljećima stvarao i još uvijek stvara nenadmašna dijela koje nam nudi da uživamo u njihovoj lijepoti?Svakako,taj je umjetnik priroda a jedno od njenih dijela su Plitvička jezera.

Obogatite Vaše ljetovanje u Istri i pridružite nam se na jednodnevnom putovanju autobusom na Plitvička jezera koje se smatraju jednim od najljepših prirodnih fenomena uvrštenih na popis svjetske kulturne baštine UNESCO-a.

Svaki posjet novi je doživljaj,novo otkiće,igra prirode,vode i tokova što sve zajedno čini 16 spektakularnih jezera povezanih slapovima i kaskadama. Istražite ljepote jezera,krenite na pješačku turu uskim puteljcima i stazama,provozajte se električnim vlakom ili brodom,a za dugo sjećanje obavezno kupite neki od suvenira.

Da iskustvo bude još ljepše kušajte tradicionalne specijalitete ličke kuhinje u jednom od lokalnih restorana. Krenite s nama na put i saznajte zašto su Plitvice u brojnim svjetskim medijskim kućama opisane kao prirodni dragulj kojeg bi svatko trebao vidjeti barem jednom u životu.