+385 52 427062

Partizanska 4/1,52440Poreč Hrvatska

Marija Bistrica, Svetište Gospe Trsatske, Međugorje

Pridružite nam se na putovanju koje je ne samo odmor za tijelo već i odmor za dušu. Kombinacija je to razgleda gradova, odlazaka na svete mise, slobodnog vremena za vlastite programe, te nadasve 7 dana posvećenih sebi.

1. Dan – Okupljanje sudionika u Zagrebu. Večera i noćenje. 

2. Dan – Polazak prema najvećem Marijanskom svetištu u Hrvatskoj,Mariji Bistrici,smještenoj u dolini Hrvatskog zagorja nadomak Zagrebu.U Mariju Bistricu hodočasti se od 1684.godine.Svake godine okupi se oko 1.000.000 vjernika.Odlazak na svetu misu.Slobodno vrijeme.Mnoštvo ljudi,ukusna domaća jela,pića i prekrasan krajolik jamstvo su lijepih uspomena na pohod Mariji Bistrici. Povratak u Zagreb, večera i noćenje. 

3. Dan - Polazak prema Opatiji,razgled grada u pratnji vodiča.Slobodno vrijeme za kavu na jednoj od mnogobrojnih Opatijskih terasa.Nastavak prema Rijeci,razgled grada.Odlazak na svetu misu u 18,30. Smještaj u hotelu. Večera i noćenje. 

4. Dan - Polazak prema Međugorju.Usputno razgledavanje Splita,slobodno vrijeme za ručak i kupnju suvenira,te vlastite programe. Smještaj u hotelu. Večera i noćenje. 

5. Dan - Dan započinjemo obilaskom hercegovačke katoličke župe u kojoj se od 24.lipnja 1981.,prema svjedočenju šestero mladih,ukazuje Gospa.Odlazak do kipa Kraljice Mira pred Crkvom svetog Jakova,te odlazak na Podbrdo,mjesto Gospina ukazanja.Smještaj u pansion. Večera i noćenje. 

6. Dan - Polazak za Zagreb.Panoramski razgled grada,te odlazak u Zagrebačku katedralu na svetu misu.Zagrebačka katedrala najveća je hrvatska sakralna građevina izgrađena u neogotičkom stilu i jedna je od najvrijednijih spomenika hrvatske kulturne baštine. Smještaj u hotelu. Večera i noćenje. 

7. Dan - Nakon doručka oproštaj od novostečenih prijatelja.Uz puno lijepih dojmova odlazimo kućama!